محل تبلیغات شما

طرح اصولگرایان برای تضعیف چیست؟| ملی-مذهبی • شاهد خیبر

  • طرح اصولگرایان برای تضعیف چیست؟| ملی-مذهبی • شاهد خیبر


    فارین افرز:

    پیروز انتخابات ریاست جمهوری ایران شد. با وعده تعامل با جهان و کشورهای همسایه و اصلاحات اقتصادی روی کار آمد. اصولگرایان با وعده های پوپولیستی شکست سختی خوردند. اما این بدان معنی نیست که جنگ تمام شده است. اصولگرایان همچنان به دنبال مخالفت با و ایجاد دولت در سایه اند.

    به گزارش انتخاب»، ایده دولت در سایه در گذشته نیز در چرخه ت ایران وجود داشته است. در سال ۲۰۰۵ اصلاح طلبان با روی کار آمدن این ایده را مطرح کردند اما هرگز عملیاتی نیشد. دلیل آن نیاز کشور به ثبات و اتحاد درونی بود. اما در فصل انتخابات که در ایران بسیار کوتاه است انتحابات ها عمدتا پرهیجان اند. مردم به وضوح درباره اینده کشور دعوا میکنند.

    پس از انتخابات، ابراهیم رئیسی سوالاتی را درباره نتیجه انتخابات مطرح کرد. او دائما تاکید دارد که رای او نباید نادیده گرفته شود. رییسی که بر عدم رضایت از برجام توسط مردم عادی تاکید داشت میگفت تحریم های برداشته شده هیچ تاثیری بر اقتصاد مردم عادی نداشته است.

    رییسی و جریان حامی او، سعی دارند ت های برای تعامل با غرب و ت های اجتماعی و اصلاحات اقتصادی او را به چالش بکشند.

    در روزهای پس از انتخابات، مسائل حتی پیچیده‌تر هم شده است. سعید جلیلی، که نام او در محافل ی غرب به عنوان مذاکره‌کننده ارشد هسته‌ای ایران در دوران ‌نژاد شناخته می‌شود و کاندیدای ریاست جمهوری در سال ۲۰۱۳، اعلام کرد که در صدد تشکیل دولت در سایه است. برنامه جلیلی شامل ایجاد کارگروه‌های متخصص برای مقابله با چالش‌های کلیدی و مسائل مربوط به کشور از قبیل ت خارجی، معضلات اجتماعی، صنعتی، اقتصادی، فساد، شفاف‌سازی و سلامت عمومی خواهد بود. این حرکت از سوی اصولگرایان با استفاده از ظرفیت رأی رئیسی شکل گرفته است. جلیلی یکی از چهره‌های حاشیه‌ای ت ایران است. اما این کار او می‌تواند بر روند دور دوم ریاست جمهوری و اقدامات وی در جهت تعامل سازنده با جهان تأثیر بگذارد.

    سرمایه‌گذاری اصولگرایان روی چهره‌های جدید

    اصولگرایان و محافظه‌کاران در سال‌های اخیر نسبتاً دچار دو دستگی شده‌اند. بیشتر شخصیت‌های کلیدی اصولگرا همچون جلیلی حمایت مردم را از دست داده‌اند و محبوبیت آنها از بین رفته است. به همین علت اصولگرایان سرمایه‌گذاری خود را بر روی رئیسی که تا قبل از انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۷، در بین مردم شخصیت شناخته‌شده‌ای نبود، قرار دادند. آنها که در طول مذاکرات هسته‌ای در دوران در جلوگیری از توافق ناموفق بودند، در حال حاضر و با وجود پذیرفتن شکست در انتخابات همچنان به انتقادات خود از دولت ادامه می‌دهند.

    اصولگرایان در پی نتایج انتخابات تلاش خود را در جهت ایجاد اتحاد آغاز کرده‌اند و تشکیل دولت در سایه از توابع همین تلاش است. اگر این دولت ایجاد شود، به آنها این فرصت را می‌دهد که علیه دولت و برای تضعیف وی عمل کنند. 

    اگر اصولگرایان بتوانند با استفاده از استراتژی دولت در سایه، اتحاد خود را مجدداً بدست آورند، قادر خواهند بود جلوی اقدامات را بگیرند. 

    انتخابات ریاست جمهوری اخیر در ایران، پاسخ بله» مردم به اصلاح‌طلبان و اعتدال گرایان بود. نتیجه این انتخابات نشان‌دهنده حضور بالای جوانان تحصیلکرده و رأی قدرتمند جمعیت شهری و مطالبات آنان در جهت ایجاد جامعه‌ای آزاد در مسائل اجتماعی، ی و اقتصادی است. دوره دوم ریاست جمهوری با آرایی بسیار قاطع‌تر از دوره اول آغاز خواهد شد، اما اصولگرایان تلاش خود را در جهت ایجاد موانع بر سر راه دولت دو برابر کرده‌اند. دولت در سایه می‌تواند تلاش‌های آنها را جهت داده و به آنها اجازه دهد که مؤثرتر از قبل دولت را به چالش بکشند.

    برچسب ها :

    منبع

    تاریخ : ۱۳۹۶/۰۳/۱۵

    نویسنده: admin

چشم ترامپ به نظامیان

تقویت تولید ملی رکن اقتصاد مقاومتی

جای خالی هاشمی رفسنجانی در مجلس خبرگان!|ملی-مذهبی

,اصولگرایان ,دولت ,انتخابات ,جمهوری ,ریاست ,دولت در ,ریاست جمهوری ,در سایه ,در جهت ,خود را ,برای تضعیف ,انتخابات ریاست جمهوری ,تضعیف چیست؟|

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

theodistcata نظرات وبلاگ های علوم ماورا شیخ طاهر lydsvasifuss فروشگاه سیدی tiomometi تدریس خصوصی ریاضی و فیزیک و شیمی کنکور سراسری- معلم خصوصی ریاضی و فیزیک و شیمی لیست پروژه های مهندسی نفت دانلود پروژه های دانشجویی (prozheoff) پونک رشته شبکه و نرم افزارهای رایانه ای سگ های ولگرد بانگو